HTML

Barátaim és egyéb balgaságok

Drága Barátok! Néhanap, naponta néha eszembe jut egy-egy gondolat rólatok. Általában nem áll módomban ezeket feljegyezni, de mostantól megpróbálom. Mivel a balkáni papír, toll egyebek módszer nem nekem való, így ezúton próblkozom. Nektek meg nem tilos olvasni, hogy mi a véleményem. Lehet pirulni.

Friss topikok

  • rattacha: Köszönöm, Uram! Egyelőre jól állunk. (2015.07.27. 09:52) Holnapi ima
  • rattacha: "You are one of God's mistakes, You crying, tragic waste of skin" (2014.08.13. 22:18) .
  • rattacha: Ezzel a történettel már régóta tartoztam mindenkinek. (2014.06.10. 12:59) Mese
  • KissAttila: Na hogy ezt miért most kellett csak megtalálnom? :) Óriási poszt, élmény olvasni, tényleg... Mondj... (2010.12.20. 20:45) Nyílt levél
  • rattacha: Üdv! Örülök, hogy tetszenek az írásaim. Ne haragudj, ha a nem fedem fel magam a rattacha név mögö... (2010.10.18. 07:44) Tudjátok, hogy nem vagyok... De most mégis, mégha kicsit másképp is

Linkblog

Amikor boldog vagyok

2015.05.26. 19:16 rattacha

Mikor vagyok boldog? Majdnem minden nap. Jó, tudom, ez jól hangzik, de az igazság mégis az, hogy bár szinte minden nap, de minden nap csak egy nagyon kicsit. Mikor végzek a munkával, felszállok a biciklimre és elindulok. Nem a sebesség miatt és nem is a zene miatt, ami a fülemben szól. Egyik sem vidámít már rég. De utazás közben, amikor csak tehetem olyan közel haladok a fákhoz, hogy megérinthessem őket. Minden egyes ágat egy kicsit. Óvatosan, nehogy bántsam őket. Igyekszem csak egy kicsit megcirógatni őket. Épp csak ujjheggyel. Leveleket, ágakat vagy csak a törzset. És közben azt képzelem, hogy örülnek neki. Hogy már várnak, mikor érkezem és mikor kapnak egy érintést. Nem mondanak semmit, nem tesznek semmit, talán nem is akarják ők sem, hogy hozzájuk érjek. Talán ez is csak egy illúzió, mint minden más. De ez az enyém. És talán tényleg nem zavarja őket. Remélem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rattacha.blog.hu/api/trackback/id/tr847493566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása