HTML

Barátaim és egyéb balgaságok

Drága Barátok! Néhanap, naponta néha eszembe jut egy-egy gondolat rólatok. Általában nem áll módomban ezeket feljegyezni, de mostantól megpróbálom. Mivel a balkáni papír, toll egyebek módszer nem nekem való, így ezúton próblkozom. Nektek meg nem tilos olvasni, hogy mi a véleményem. Lehet pirulni.

Friss topikok

  • rattacha: Köszönöm, Uram! Egyelőre jól állunk. (2015.07.27. 09:52) Holnapi ima
  • rattacha: "You are one of God's mistakes, You crying, tragic waste of skin" (2014.08.13. 22:18) .
  • rattacha: Ezzel a történettel már régóta tartoztam mindenkinek. (2014.06.10. 12:59) Mese
  • KissAttila: Na hogy ezt miért most kellett csak megtalálnom? :) Óriási poszt, élmény olvasni, tényleg... Mondj... (2010.12.20. 20:45) Nyílt levél
  • rattacha: Üdv! Örülök, hogy tetszenek az írásaim. Ne haragudj, ha a nem fedem fel magam a rattacha név mögö... (2010.10.18. 07:44) Tudjátok, hogy nem vagyok... De most mégis, mégha kicsit másképp is

Linkblog

Amikor...

2008.03.19. 13:41 rattacha

Amikor kuriózumnak számít egy doboz Sió. Amikor ünnepként emlékszel az első napra, amikor össze tudtál spórolni egy márkás cipőre valót.   Amikor mióta emlékezni tudsz ugyanaz az autótok és már 5 éve álom, hogy egy másikra cseréljétek. Amikor az országot, ahol élsz csak keletre hagytad még el. Arra is csak kétszer. Amikor tudod, hogy a síelés és a golf a két legbuzibb sport a világon. Amikor még mered remélni, hogy 30 év elég lesz ahhoz, hogy eljuss egy tengerpartra. De soha nem a Horvátra. Amikor a legmerészebb álmaid is kacagtatónak tűnnek mások múltja mellett. Amikor szélsőségesen középen állsz és nem érted, hogy hogyan nem lehet mindenki konzervatívan liberális. Amikor ölni tudnál, ha azt hallod, hogy valahol állatokat kínoztak. Amikor minden nap nehéz harcnak látod, hogy úgy élj, hogy még másnap is szóljanak hozzád. Amikor a születésnapod csak egy „Aztán jó legyen az érettségid”! Amikor emlékszel a napra, mikor E/3-ban beszéltek rólad a szemed előtt. Amikor nem tudod megmondani, hogy mire vagy büszke. Bár lázasan keresed. Amikor két napig prézlin élsz. Amikor állítod, hogy az számít, hogy mit gondolsz és milyen a szellemed. De belül tudod, hogy ez önámítás. Amikor vonzanak a nagy eszmék. Amikor a kamaszkori vad éjszakák emléke mellett ott vannak a fagyos hajnalok képei is. Amikor egyszer majdnem nekimentél egy rohanó kamionnak. Amikor néha irigy vagy. Amikor hagyod, hogy megverjenek. Amikor az utolsó százasod egy koldusnak adod. És tudod, hogy képmutató vagy. Amikor már nem is emlékszel, hogy milyen a családi légkör. Amikor tudod, hogy dekadens vagy. Amikor szereted a hazádat és itt is akarsz meghalni. Amikor tudod, hogy az nem soká lesz. Amikor nem értesz semmihez. Amikor minden amit tudsz, csak fél tudás. Amikor fázol, de nem mondod.  Amikor a szomorúság mellé a puhát asszociálod. Amikor saját Istenhez imádkozol. Akkor tudod, hogy milyen nekem lenni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rattacha.blog.hu/api/trackback/id/tr15387725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rattacha 2008.03.19. 17:51:55

"Az önvádban van valami fényűzés. Ha önmagunkat korholjuk, úgy érezzük, senki másnak nincs joga korholni bennünket. A gyónás oldoz fel minket, nem a pap." O.W.
süti beállítások módosítása