HTML

Barátaim és egyéb balgaságok

Drága Barátok! Néhanap, naponta néha eszembe jut egy-egy gondolat rólatok. Általában nem áll módomban ezeket feljegyezni, de mostantól megpróbálom. Mivel a balkáni papír, toll egyebek módszer nem nekem való, így ezúton próblkozom. Nektek meg nem tilos olvasni, hogy mi a véleményem. Lehet pirulni.

Friss topikok

  • rattacha: Köszönöm, Uram! Egyelőre jól állunk. (2015.07.27. 09:52) Holnapi ima
  • rattacha: "You are one of God's mistakes, You crying, tragic waste of skin" (2014.08.13. 22:18) .
  • rattacha: Ezzel a történettel már régóta tartoztam mindenkinek. (2014.06.10. 12:59) Mese
  • KissAttila: Na hogy ezt miért most kellett csak megtalálnom? :) Óriási poszt, élmény olvasni, tényleg... Mondj... (2010.12.20. 20:45) Nyílt levél
  • rattacha: Üdv! Örülök, hogy tetszenek az írásaim. Ne haragudj, ha a nem fedem fel magam a rattacha név mögö... (2010.10.18. 07:44) Tudjátok, hogy nem vagyok... De most mégis, mégha kicsit másképp is

Linkblog

Néha

2008.02.06. 21:51 rattacha

Néha tényleg jó elmerengeni. Elolvasni emberek szavait, akik már nem élnek és nem is éltek akkor, mikor te megszülettél. Mégis volt egy olyan pillanatuk és hozzá egy olyan gondolatuk, amik egyeznek azzal, amit most te gondolsz. Illetve nem is ezt gondolnád, ha nem tudnád azt, amit ők már régen modtak. Az örök irígyek tiszte és szerepe azt mondani, hogy mások tollával ékeskedsz ilyenkor. Az örök sznobok tetszelegnek abban, hogy mindenre van idézetük. Az örök ember feladata, hogy megtalálja azt a szépet, amit fel akar emelni. Ne felejtsd el, hogy bármi történik is épp veled, van a lábad előtt egy kavics, amit eltehetsz emlékbe. Akkor is, ha csak arra szeretnél emlékezni, hogy aludtál valahol egy jót. Sose félj ebben a deviáns korban sem büszkének lenni az érzéseidre. Hadd csöpögjön. A szentimentalitás határát súrolva is állítom és hiszem, hogy egy emberi érintés mindig nagyobb ajándék, mint bármi más a világon. Különösen akkor, ha váratlan és az érdek gondolata is távol áll tőle. Most igazán szeretném, ha lenne egy gyerekem. Azt hiszem most, ebben a percben láthatnám magam a szemében. Dísztelen, jelmeztelen... Meztelen. Csupaszon. Csak magam. Talán már nem riadnék meg attól, amit látok. Felnőttem. Már csak úgy lehetek gyerek, ha hagyom, hogy ő legyen az helyettem. Amíg csak lehet. Aztán majd borozhatunk egyet keserédesen. Majd, ha már ő is felnőtt.

Nem sajnálok semmit ami ki- vagy elmaradt. Örülök, hogy így történt. Te sem olvashatnál, ha nem így lett volna.

1 komment

Címkék: élet én gyerek gondolat felnövés

A bejegyzés trackback címe:

https://rattacha.blog.hu/api/trackback/id/tr88328642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tio 2008.02.07. 13:44:56

Hogy mit ki nemhoz belőled "egy pohárral több" :). Már tegnap este is kedveltem a hangulatodat...
most pedig megint csak megköszönöm a léleksimit.
süti beállítások módosítása