HTML

Barátaim és egyéb balgaságok

Drága Barátok! Néhanap, naponta néha eszembe jut egy-egy gondolat rólatok. Általában nem áll módomban ezeket feljegyezni, de mostantól megpróbálom. Mivel a balkáni papír, toll egyebek módszer nem nekem való, így ezúton próblkozom. Nektek meg nem tilos olvasni, hogy mi a véleményem. Lehet pirulni.

Friss topikok

  • rattacha: Köszönöm, Uram! Egyelőre jól állunk. (2015.07.27. 09:52) Holnapi ima
  • rattacha: "You are one of God's mistakes, You crying, tragic waste of skin" (2014.08.13. 22:18) .
  • rattacha: Ezzel a történettel már régóta tartoztam mindenkinek. (2014.06.10. 12:59) Mese
  • KissAttila: Na hogy ezt miért most kellett csak megtalálnom? :) Óriási poszt, élmény olvasni, tényleg... Mondj... (2010.12.20. 20:45) Nyílt levél
  • rattacha: Üdv! Örülök, hogy tetszenek az írásaim. Ne haragudj, ha a nem fedem fel magam a rattacha név mögö... (2010.10.18. 07:44) Tudjátok, hogy nem vagyok... De most mégis, mégha kicsit másképp is

Linkblog

Imádok élni!

2007.01.15. 02:37 rattacha

A héten ismételten fülembe akadt a zene. Meg egy színész honlapja. Meg egy csomó minden. Belegondoltam, hogy mi az amiért én szeretek élni. Vagy hogy egyáltalán miért lehet szeretni élni. Természetesen a stílus lopott. Azért íme a lista, lehet válogatni.

A reggeli kávéért. A félrekapcsolt telefonon való bosszankodásért. A játékért. A napfelkeltéért. Egy ismeretlen lány mosolyáért. A kínos hallgatásért. A félregombolt ingért. A hideg hajnalokért. A mindennapok egyhangúságáért. A borért. Egy szál cigarettáért. Az esti meccsért. A fogorvosi váró félelméért. Egy baráti beszélgetésért. A szülők korholásáért. Egy régi fényképért. Presser hangjáért, egy át nem aludt éjjel után.  Az utazásért. Az első tavaszi bodobácsért. A Kedves hangjáért. A találkozásért. A halál nyitottságáért. A lehetetlen megpróbáláséért. A becsületért. A gondolat szabadságáért. A közhelyekért. Az ezeréves tölgyekért. Szörnyeteg Lajosért. A Kis Hercegért. Algernonért. A háború és béke elolvasásáért. A hajnali részegségért. Leonért. Hogy megüljük a nagy ajándékok torát. A mesékért. Az olimpiáért. A fiam reményéért. A lányom esküvőjéért. A tengerért. A végtelen űrért. Einstein egyszerűségéért. Az egy összetetségéért. A kabátzsebben felejtett pénzért. A balatoni nyárért. Az orrszarvúk megmentéséért. Az unalmas portörlésért. Az őrült ötletekért. A félszavakért. Az idegesítő tétlenségért. A munka utáni pihenésért. Az álom utáni ébredésért. A igaztalan szavakért. Az emlékekért. Az elmulasztott alkalmakért. A szebb jövőért. A hangos röhögésért. A tanulságokért. A hibákért. A születésnapokért. Egy jó színdarabért. A szépségért. A csendért. A nyári viharért. Egy kártyapartiért. Egy eltett újságkivágásért. 15 perc hírnévért. A némafilmekért. A kihalóban lévő családfáért. Az elrontott sminkekért. Az orgonavirágért. A sivatagért. A gyógyulásért. A vígasztalásért. Az érthetetlen gondokért. A váratlan segítségért. A halottak emlékéért. A ki nem fizetett szabadságért. A meg nem vallott szerelmekért. A csalósásokért. A sor végére tett pontért. A meg nem fogadott jó tanácsokért. A kávéházakért. A véletlenekért. Az életért. Csupaszon, önmagáért.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rattacha.blog.hu/api/trackback/id/tr2128431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rattacha 2007.01.15. 02:43:23

Nem írtam már oda, de természetes. A felsorolás nyitott, folytatható.

Szivem 2007.01.15. 10:29:33

Édeske!
És a csoki hol marad??? Vagy torta, egy kis sütike, csokis keksz csoki darabokkal, kakaós csoki csokibevonattal, fahéjas vaniliás kakaó, ami édes és finom.

krisztio 2007.02.05. 21:00:25

Amen! :)

tio 2007.07.19. 22:27:54

Asszem nemcsak én lazsálok mostanában :P (csak eddig nem tettem szóvá másnak :P:P) :D:D
süti beállítások módosítása